EKOIZLE TXIKIENTZAKO HIGIENE ETA OSASUN BETEKIZUNEN MALGUTASUNA
HAZI Fundazioaren bidez, EKOIZLE TXIKIENTZAKO HIGIENE ETA OSASUN BETEKIZUNEN MALGUTASUNA deituriko formazioa saioa burutuko da Tolosaldean.
Formazioaren helburua: Euskadin nekazaritza-elikagaien sektorean jarduten duten edota ekoiztutakoa zuzenean saltzen duten ekoizle txikiek bete beharreko higiene eta osasun baldintzak malgutzeko ezarri dituzten arau berriak ezagutzera ematea. Atxikita duzuen formazioari dagokion programa.
Nori dago zuzendua? Egun ekoizle direnei eta ekoizle izan daitezkenei.
NOIZ: Maiatzak 24
NON: Fraisoro Laborategian
ORDUA: 10:00tatik 14:00tara
Izena ematea:
- https://fpe.hazi.es/Fpe_prema/prematriculacion.asp?param=583497646&idioma=0
- fpegipuzkoa@hazi.eus
- Telefonoz: 627431904
Ikastaroaren inguruko bideoak
- SARRERA 2. ARAUEN ANALISIA
3. ESNEKI PRODUKTUEN ETA IZOZKIEN 4. OKINDEGI/ GOZOTEGI ETA HIRIN-
EKOIZPENEAN MALGUTASUNA PRODUKTUETAN MALGUTASUNA
5. A KATEGORIAKO ARRAUTZEN 6. LANDAREETATIK ERATORRITAKO
ONTZIRATZEAN MALGUTASUNA PRODUKTUETAN MALGUTASUNA
7. BALDINTZA OROKORRAK