EKOIZLE TXIKIENTZAKO HIGIENE ETA OSASUN BETEKIZUNEN MALGUTASUNA

EKOIZLE TXIKIENTZAKO HIGIENE ETA OSASUN BETEKIZUNEN MALGUTASUNA

HAZI Fundazioaren bidez, EKOIZLE TXIKIENTZAKO HIGIENE ETA OSASUN BETEKIZUNEN MALGUTASUNA deituriko formazioa saioa burutuko da Tolosaldean.

Formazioaren helburua: Euskadin nekazaritza-elikagaien sektorean jarduten duten edota ekoiztutakoa zuzenean saltzen duten ekoizle txikiek bete beharreko higiene eta osasun baldintzak malgutzeko ezarri dituzten arau berriak ezagutzera ematea. Atxikita duzuen formazioari dagokion programa.

Nori dago zuzendua? Egun ekoizle direnei eta ekoizle izan daitezkenei.

NOIZ: Maiatzak 24

NON: Fraisoro Laborategian

ORDUA: 10:00tatik 14:00tara

 

Izena ematea:

  1. https://fpe.hazi.es/Fpe_prema/prematriculacion.asp?param=583497646&idioma=0
  2. fpegipuzkoa@hazi.eus
  3. Telefonoz: 627431904

 

Ikastaroaren inguruko bideoak

  1. SARRERA                                                              2. ARAUEN ANALISIA

    

3. ESNEKI PRODUKTUEN ETA IZOZKIEN      4. OKINDEGI/ GOZOTEGI ETA HIRIN-
EKOIZPENEAN MALGUTASUNA                      PRODUKTUETAN MALGUTASUNA

    

 

5. A KATEGORIAKO ARRAUTZEN                       6. LANDAREETATIK ERATORRITAKO
ONTZIRATZEAN MALGUTASUNA                      PRODUKTUETAN MALGUTASUNA

    

7. BALDINTZA OROKORRAK